Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- Vypadá dobře
- Zlomený roh ze spodní strany horní desky.
- kvalita zpracování
- jemnost nastavení zdvihu
- vzhled
pořídili jsme jich do firmy 11 a všechny stoly fungují jak mají.
- Pořádná kvalita
- Pomeřně přehledný postup montování
I když jsem se bál používat aku vrtačku s minimálníma zkušenostma, tak to bylo opravdu lehké. Jako testovací prknonjsem použil zdarma obejdnané vzorky na barvu stolu. Takže ta mě veliká spokojenost. Sestaveno, otestováno a spokojeno!
- Jednoduche sestaveni
Poměr cena a kvalita v dané cenové relaci.
Stabilní,sřizovací nohy,ruzné velikosti pracovní desky.Cena pod 1000kč......super,dík
- Možnost si nakonfigurovat podle svého.
- Zdá se bytelný.
- Snadné sestavení a ovládání.
Jsem omezený prostorem, proto jsem uvítal možnost si stůl nakonfigurovat podle svého, včetně vlastního rozměru i dekoru desky. Stejně tak nohy v zadní části stolu jsou v mém případě ideální. Složení stolu velice snadné a rychlé. Změna výšky komfortní a rychlá. Stůl vypadá hodně bytelně a snad bude dlouho sloužit. Stejně tak se hodila možnost přikoupit si rovnou další příslušenství ke stolu.
- jednoduché sestavení
- kvalitní materiály
Doporučuji, vše v super kvalitě, bytelné a přesto lehce sestavitelné.
Tezko porovnavat s jinymi znackami, tento jsem volil na zaklade predvadeci navstevy. Potrebuji vykon, stabilitu a tez dobry vzhled. Takze shrnu jednoduse: vubec jsem si na stul, ani 1. den, nemusel zvykat. Jako bychom se znali odjakziva.
Desku mam ve variante borovice.
- možnost výběru desek
- Tichý
- Rychlý
- Kvalitní
- Působí festově
- Active mód mi nepřipadá užitečný, protože délka stání a sezení by pro mě neměla být stejná. (Líbilo by se mi něco jako hodina sedět, 15min stát atd)
- Opravdu kvalitní stůl, což je v dnešní době trochu zázrak.
- Skvělý polohovací stůl
- Mám už zkušenosti s jiným stolem a tento je novější a modernější, kvalitou stejný nebo lepší
- hezka cena, stul je variabilní.
- zatim nic
- Stůl, jsme vybrali do kuchyně, obývák nemáme a tak vše funguje v kuchyni, návštěvy , notebook atd., stůl jako takový je fakt bytelný a je to opravdu kus železa plus deska vyrobená na míru, včetně zaoblených hran stolu. V kombinaci se zdravotní židlí Adaptic, nám velice vyhovuje. Můžete jíst , číst a pracovat u stolu v jak potřebujete. Pokud nechcete sedět, stůl pomocí tlačítek zvednete a můžete i jíst tkzv. na stojáka jak v bufetu. Stůl má nosnost až 150kg a opravdu je stůl stabilní i v horní poloze. Kdo chce předcházet,nebo má již problémy se zády, tak tuto kombinaci doporučuji. Stůl umí uložit i výškové pozice jak Vám vyhovují a pak stačí zmáčknout třeba č.1 a automaticky sjede nebo vyjede na již uloženou pozici. Ovládání má i USB port, pro dobíjení mobilu atd..
- Vyšší cena, ale nelituji toho, stůl jsme chtěli a jsme spokojeni.
Kvalitní práce
- stul je kvalitny a funguje super
- vysoka skala moznosti konfigurace
- manual k montazi je priserny, obsahuje chyby a problemy
stůl je kvalitní a funguje skvěle, ale bohužel montáž byla stresující - návod na montáž obsahuje zásadní problémy. Instalovali jsme nohy ve nejužší konfiguraci a to způsobilo, že krok 7 návodu se vůbec nedal udělat, protože tyč není dost krátká, když jsou nohy stolu v minimální vzdálenosti. Musel jsem odšroubovat šrouby z kroku 6, které už byly našroubované do desky, udělat krok 7, a až potom dokončit krok 6. To způsobilo, že jeden šroub se nedal vůbec našroubovat.
Další problém byl s umístěním elektrického adaptéru - ten má krátký kabel, a tedy musí být umístěn dostatečně blízko k tlačítkovému ovladači. Na to návod vůbec neupozornil, a výsledkem bylo, že mi kabel nedosáhl a musel jsem se znovu vracet k předchozím krokům.
- bytelný
- stabilní
- antikolizní systém
- paměťový ovladač
- záruka 5 let
- hmotnost ,ale zas je to kvalita
Potřeboval jsem stůl ze kterého nebolí záda a u kterého se dá střídat sezení a stání a tento byl jasná volba .
S produktem jsem spokojený jen nevim proč jsem si ho nepořídil dřív, určitě bych stůl doporučil .
- Líbivý vzhled
- Šuplíky jdou otevřít jen do poloviny
Šroubky které nikam nepasují a díry v šuplatech do kterých nic nepasuje....
- Tichý provoz
- I přes pomalejší pohon než u jiných typů mi přijde rychlost ok (můj první polohovatelný stůl)
- V černé barvě a s zaoblenými rohy vypadá skvěle (otisky jsou vidět, ale pro hlavní část stolu mám velkou podložku, tudíž ok)
- Pamět na 4 polohy - nečekal jsem, že využiji všechny, ale nakonec bez problémů
- Nosnost 100 Kg
- Dostatečný rozsah poloh
- Konstrukci pod deskou lze celkem efektivně využít i ke schování kabelů (jak od stolu, tak od PC apod.) jen pomocí pásek na suchý zip a to i bez navrtání organizéru či lepení plastových úchytek co byly v balení
- Tloušťka desky 2,5cm
- Ve vyšších polohách méně stabilní, ale v normě a nejde o nic, co bych neočekával - podle toho co jsem kde viděl, to asi nebývá nikde v této ceně o moc lepší
- Ocenil bych, aby výrobci nelepili na desku stolu žádné nálepky a loga (lze samozřejmě odstranit, ale...)
- Plastové úchytky co byly v balení na přichycení kabelů bych ocenil spíše černé (při černé sestavě stolu), ale stejně jsem je nakonec prozatím nepotřeboval