Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- kvalita
Kvalitní stůl za super cenu.
Nemám co vytknout. Pěkný stůl za skvělou cenu.
- stabilní, odpovídá popisu
dobrá cena
- Dostatek prostoru na práci
- Lehká manipulace
- Žádné jsem nenašla
Stůl se velmi dobře sestavoval, plánek k sestavení je přehledný. Není těžký, takže se s ním dobře manipuluje.
Pracovní deska je prostorná a přidané poličky jsou užitečné k uložení pracovních prostředků, nebo k postavení dekorací.
Vzhledově je opravdu moc hezký. Cena opravdu odpovídá kvalitě.
S obchodem se jednalo dobře, dodání bylo rychlé a kvalitní.
- Synovi se líbil
- Kvalita je podprůměrná
- Cena přemrštěná
Stůl jsme zakoupili od společnosti Nábytek-Aldo. Vzhledem k ceně jsem očekával trochu lepší kvalitu nežli z obchodů typu, Asko, Sconto atd. Bohužel to byla chyba.
Stůl přišel ve dvou krabicích, už při vybalování se dalo všimnout, že některé desky jsou na hranách lehce škráblé. Při sestavování mne zarazilo že všechny desky jsou zaprášené od dřevěného prachu a musíte je nejrpve otřít. Po otření jsem zjistil, že škrábanců je více a některé jsou i delší a viditelné. Místy je v ploše, barva se světlými skvrnami.
Při montáži se ukázalo, že některé díly, jsou z velmi tenkých desek a ty delší se prohýbají. Nejhůře je na tom šuplík. Při montování sem zjistil, že mezi některými deskami zůstává malá škvíra a nejde dotažením odstranit. Navíc kovové prvky při dotažení šroubovákem praskají a mají tendenci se vracet . Tak s tímto jsem se ještě nikdy nesetkal. Úchytky na šuplík a dvířka jsou z plastu a hned po přišroubování se prohýbají. Bude jen otázkou času, kdy se ulomí. Hlavní pracovní deska má hrany kde se již povrch odlepuje nebo je odštípnutý. Takže to budu řešit přelepením karbonovou folií. Dodaný LED pásek je obyčejný co se přilepuje. Na koncích se hned odlepuje. To budu muset také předělat, jinak se brzo celý odlepí.
Stůl je tedy vyroben co nejlevněji, použitý materiál i zpracování hodnotím jako šmejd nejvyšší jakosti. Za stůl jsem dal zhruba 9300Kč. Kvalitou odpovídá tak poloviční ceně.
Výrobek rozhodně nedoporučuji.
- Vzhled, ale vybral si ho syn. Já bych ho sám za sebe nekoupil
- Kvalita je podprůměrná
- Cena přemrštěná
Při montáži se ukázalo, že některé díly, jsou z velmi tenkých desek a ty delší se prohýbají. Nejhůře je na tom šuplík. Při montování sem zjistil,že mezi některými deskami zůstává malá škvíra a nejde dotažením odstranit. Navíc kovové prvky při dotažení šroubovákem praskají a mají tendenci se vracet .Tak s tímto jsem se ještě nikdy nesetkal. Úchytky na šuplík a dvířka jsou z plastu a hned po přišroubování se prohýbají. Bude jen otázkou času, kdy se ulomí. Hlavní pracovní deska má hrany kde se již povrch odlepuje nebo je odštípnutý. Takže to budu řešit přelepením karbonovou folií. Dodaný LED pásek je obyčejný co se přilepuje. Na koncích se hned odlepuje. To budu muset také předělat, jinak se brzo celý odlepí.
Stůj je tedy vyroben co nejlevněji, použitý materiál i zpracování hodnotím jako šmejd nejvyšší jakosti. Za stůl jsem dal zhruba 9300Kč. Kvalitou odpovídá tak poloviční ceně.
Výrobek rozhodně nedoporučuji.
Plusy
Stoly jsou pěkně navržené, vypadají dobře a prakticky. Dobře se skládají - každý kus je označen. Polohování funguje. Mají dole vzadu poličku na kabely a prodlužku.
Neutrální
Tlouštka plechu a jeklu - je docela tenká, nicméně v této cenové kategorii nelze očekávat robustní konstrukci.
Na kancelářouskou práci ok; ale určitě bych nedoporučoval na stůl stoupat.
Minusy
Desky stolů mají namísto lamina fólii, místy nalepeno s bublinkami, působí to extrémně někvalitně. Desky měli (zabalené) vrypy. Dle mého názoru, takový šunt jsem na nábytku ještě neviděl. Tedy na povrch stolu něco seženu. Škoda,že výrobce na stoly nedává klasické lamino a nenavyší cenu - stoly by byly na jiné úrovni.
Dva kovové díly měli vadu - obchod nám obratem dodal nové.
Dobrý poměr cena / kvalita .
- dela to co ma
- dela to co ma
- rozměr do 100cm byl dodržen, což oceňuji a je to obrovské +
- moc malinké šuplíky
- Za ty peníze super
- Variabilní
- Cena odpovídá kvalitě
- Nic moc závity při sestavování. Myslím, že jsem si jich pár vyřízl sám...
Pro předškoláka super věc, za cenu 1990,- doporučuji všem
Stůl je pěkný a kvalitní, vše na šrouby, žádné lepení.
- Produkt přišel v pořádku, montáž zvládne i jedinec a s produktem jsem velice spokojená
Velká spokojenost, vřele doporučuji
- Jednoducha montaz
- hezky design
- Výrobky vypadají kvalitně a hezky.
- kvalitní materiál
splňuje význam slova stůl
- .
100% spokojenost.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »