Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
zatím jen složen a nevyzkouen
- Design
Drobné vady ve zpracování, ale bez vlivu na celkový dojem
- pěkný design
- praktický a bezpečný
- šikovná lampička
- překvapivě těžká krabice
Syn byl ze stolku nadšený, konečně už nepíše na zemi (i když měl předtím jiný stůl). :-)
- Špatný návod na sestavení - nepřehledný, neoznačené jednotlivé prvky, jednoduše dochází k záměně prvků, otočení prvků.
- Doporučuji popsat jednotlivé díly dle číselníku na návodu.
- dily nelicuji a to dost znacne, viditelne osklive presahy
- nekvalitni lamino
- jedna noha odlisneho odstinu dreva
- pocet sroubku pro upevneni noh neodpovidal poctu der
Je to smejd.
Byl to dárek k vánocům a při převzetí zásilky,která nejevila žádné poškození krabice jsem nepovažoval tuto krabici rozbalit.Bohužel pod vánočním stromečkem velké zklamání ,šuplík plast byl na jedné straně rozdrcený.Reklamace nemá smysl jelikož jsem měl stůl pár týdnů zabalený doma.
pro mě příjemný design, praktické úložné prostory i cena je příznivá.
Super za ty peníze
- Na první pohled pěkný,ale to je vše.
- Zmetek,velké zklamání.
Katastrofální výrobek,drží pohromadě silou vůle.
Šuplíky drží pohromadě jen pochybná folie,která se rozpadne už při montáži.Dvířka je problém namontovat,nepasují rozměry.Poškozená deska pod klávesnicí,nemohla se poškodit dopravou,protože byla zabalená uvnitř.Nelze ji otočit,protože zezadu není olepená hrana.
Stůl je nízký,ale to se dá podložit.
Nikomu nedoporučují
Stůl je celkově pěkný a dobře se na něm pracuje. Dcera je spokojená.
Má jen malou chybku a to, že šuplík se špatně otvírá.
- Pevná konstrukce
- Velká pracovní plocha
- led světla s ovladačem
- dobrá cena
- šuplík není úplně stabilní
Je to moje první objednávka tady u Aldo nábytek a jsem spokojen stůl je pevný a konstrukce skvěle drží. Na počítač je dost místa, měl jsem snad jenom jeden problém a to vzdálenost od počítače do středu stolu kde jsem musel přepojit pár kabelů a pokud jste levák tak myš na levou stranu nedostanete v takovém případě je lepší si pořídit bezdrátovou myš. Pak ještě pokud nejste silák tak je lepší si pozvat někoho kdo vám s tím pomůže jelikož balíky nejsou zrovna nejlehčí.
- prostorný stůl
- nikdo mi ho nepomohl složit
Vyhovuje mi velikost a lehkost stolu.
- Velmi dobře provedený plánek k sestavení, přehledný. Veškeré díly k tomu v pořádku dodány.
- Již jeden doma máme a naprostá spokojenost. Děti jsou nadšené z množství úložného prostoru.
- Nízká cena, dřevo
- Není moc kvalitní, černé suky, drobné oděrky apod., ale v této cenové relaci skvělá volba.
nemůžu se nasmát, připlatit si za kvalitu. Ten stůl byl v alze za 2000:)))
Rostoucí stůl ideální na celé dětství!
Polohovací deska - zvednout na čtení a neboli pak z krkem...ještě výš na malování , to je ideál! Nechat dole na psaní a pro kluky na důležité montování:).
Jsme opravdu spokojeni. A naše děti taky.
Stůl není příliš kvalitní. Některé detaily neodpovídaly, takže bylo potřeba doostřit. Stůl, pokud je nastaven nakloněný, není spolehlivý, nedrží pevně. Stůl proto bude z důvodu bezpečnosti vždy stát rovně.
- spokojenost
- Napriek vsetkym spomenitym nevyhodam stol je funkcny, vcelku bytelny, plni svoju ulohu.
Pri montazi je potrebne mat pri sebe pilnik, kladivo, klieste.
Niektore plastove casti sa nevmestili do predpripravenych jaklov, potrebne obrusit plast/. Resp bol i jakel zohnuty, pri vyrovnani kleistami praskol. Zatial to drzi, prinajhorosom to vyriesim zvarackou.
Stolova doska je obuchana na 2 miestach, balenie bolo pekne urobene, muselo sa to stat pri baleni, alebo pri vyrobe.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »