Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- funguje perfektně
- ve zvednutém stavu není 100% stabilní, ale pro kancelářskou práci naprosto dostačující, hlavně, že jsou rovná záda....
- ................................................
Stůl je velmi nekvalitně zhotoven, šrouby nedostatečně zapuštěné, všechny poličky mají olámané rohy.
Písty u zvedacího mechanismu jsou nedostatečně dlouhé, takže po vyklopení je pracovní deska do kopce (toto nejde dorovnat ani povolením pístů, musely by se jedině převrtat).
Vše působí velmi lacině a rozhodně ne trvanlivě.
kvalitní provedení, všechno pasuje jak má, není co vytknout
- robustní
- kvalitní zpracování
- polohovací
- tichý chod
- zatím jsem nic neobjevila
Stůl byl bez problémů smontován. Je robustní, kvalitní zpracování, věřím, že vydrží dlouho. Tichý a plynulý chod motůrku. Jsem velmi nadšená, mohu střídavě sedět a stát. Myslela jsem, že nebudu zvládat psát na klávesnici ve stoje, ale je to v pohodě. Na nohy mám přidělané kolečky, které jsem si u Liftoru zakoupila, takže mohu během dne i měnit místo, na kterém budu pracovat, což také vnímám pozitivně. Jsem ráda, že jsem si tento stůl pořídila. Úplně mi základní verze postačuje.
- High quality!
- Clear assembly instructions
The desk came quickly. The assembly was easy. The quality is great.
- Deska stolu možnost na míru
- Vše ok, stůl je stabilní
- Návod na A5, malé obrázky
Výrobek kvalitní a splnil moje očekávání, stabilní stůl s el. Pojezdem.
ok
- Vzhledově velmi pěkná stůl
- Bytelný
- Polohovací
- Žádná
Objednali jsme 2 stoly ve stejném dekoru na míru, oba jsou krásné a kvalitní. Pro polohovací stůl na míru jsme se rozhodli, aby přesně zapadal do naší místnosti a tento stůl předčil naše očekávání. Vřele všem doporučujeme. Rychlost zvedání je optimální a dají se na tlačítka nastavit oblíbené polohy - tedy např. pro sezení a stání.
- Celkem pěkný velký kancelářský stůl
- Jednoduchá montáž
- Ke stolu jsme si jako prodloužení kratší části přiobjednali ještě skříňku. Stejně jako je na ilustračním obrázku kancelářské sestavy na detailu stolu. Tato skříňka ke stolu ale bohužel ve skutečnosti moc nepasuje. Vrchní krycí deska skříňky má jinou tloušťku než pracovní deska stolu. A léta jsou také opačně. Z vnější strany stolu vznikne mezi stolem a skříňkou nepěkná mezera protože pracovní deska stolu má proti podnoži přesah cca 8cm. Navíc záda skříňky nejsou pohledově čistá a vedle stolu to kazí vzhled, pokud je to do prostoru.
Stolek by mohl být maličko stabilnější, ale jednoduchá montáž, na běžné používání dostačuje, slušná cena , velké plus za přidané náhradní šroubky .
- Velmi kvalitně zpracovaný
- User friendly návod a montáž
- Skvěle se u něho pracuje
Měl jsem si tento stul koupit již dříve. Práce u něho je parada. Stůl je velmi kvalitně zpracovaný, montáž jednoduchá a funguje skvěle, jsem rad, ze jsem upustil od koupě levnější varianty a na doporučení prodejce v obchodě Praha 7 zvolil dražší model Vision, jelikož mám 184 cm, tento stul jde az do výšky 130 cm a to je ideální výška když jen potřebujete poslouchat meeting.
nastavitelná výška stolu mi zajistí optimální držení těla v sedě i ve stoji, kvalitní materiál pro dobrou údržbu, snadná montáž - toto jsem hledala na trhu. Když jsem nakoupila stůl Liftror Magic získala jsem mnohem více. Jsem naprosto spokojená s designem a stabilitou stolu. Od víkendové objednávky k realizaci uběhly dva pracovní dny a já usedám pohodlně ke své práci na počítači.
- Fortelná konstrukce
- Jednoduchá montáž
- Vysoká maximální výška
- Pohodlné ovládání i jeho nastavení
Stůl je kvalitní a všem se líbí. Koupila jsem ho dceři do dětského pokoje a je nadšená jak je prostorný,ale přitom útulný. Můžu jenom doporučit.
Polohovací stůl používám krátce, ale jsem z něho zcela nadšený. Provedení polohovacího stolu od Liftoro je po všech stránkách velmi kvalitní. Obával jsem se varianty stolu s jedním motorem, avšak i přes častou manipulaci s výškou, tak je zcela v pořádku. Cena je za produkt odpovídající, ve srovnání s kvalitou, kterou dostanete.
nádherný stůl
- Stabilní
- Hezký
- Rychlý potichý chod
- Nastavitelný
- V jednom složité na sestavení
Stůl dorazil velmi rychle, bez problémů či poškození. Návod byl srozumitelný a přehledný, ale stůl jako takový je velmi těžký, což je dobré pro stabilitu, ne tolik pro jednoho montéra. Díry pro šrouby je nutné předvrtat, a to člověk může kdekoliv na stole dle preferencí. Celkově super koupě za rozumnou cenu ke kvalitě.
- Kvalita za nízkou cenu
- Vypadá opravdu pěkně
- Jednoduchý manuál
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »