Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- naprostý gamechanger pro lidi se sedavým zaměstnáním a studenty
- skutečně méně bolestí zad
- pro nás doma bylo složení trošku výzva
Skvělý stůl, rozhodně nákup, který mi zvýšil radost z práce a učení, už po prvním dni jsem byla nadšená - při střídání poloh mne na konci dne nebolí záda, zároveň u toho člověk neusíná. Pecka.
Jednu hvězdičku dávám dolů za náročnější skládání.
Super stůl Snad nám bude dlouho sloužit
- Super stabilní konstrukce.
- Při hrubším zacházení není strach o poškození.
- Zdvihací systém funkční bez zádrhelu
- Výška zdvihu absolutně dostačující i pro vysoké lidi
- Složit zvládne i amatér
- I doručeným nářadím které je dostačující
- Nepředvrtané otvory ve stolu pro jednodušší složení
Celkový dojem: solidní konstrukce, skvělá funkčnost, bezproblémové složení a vše se dá udělat s doručeným nářadím
- Přišla mi zkorodovaná hřídel (je to vidět jen zespodu)
- Vruty k přivrtání desky byly ne kvalitně vyrobené. Neměly křížovou drážku vytlačenou do středu, ale trochu bokem. Koupil jsem si svoje.
- Doufal jsem, že kupují český stůl, ale stejně vidím štítky "made in China"
I přes popsané vady mám stůl rád a rád ho používám.
- rychlost dodání
- možnost individuální konfigurace
- skvělé doplňky ke stolu (židle, sběrač kabelů
- rychlá a bezproblémová komunikace
Zakoupili jsme stůl Liftor Rise s vlastní nakonfigurovanou deskou, k tomu sběrač kabelů a skvělou balanční židli, která opravdu uleví a umožní měnit pozici při dlouhém sezení. Stůl od výšky 72cm, polohování funguje, jak má, deska je také dobře provedená, vč. požadovaného otvoru na kabely. Stůl i s konstrukcí stabilní. Sestaveno do 1h.
Objednané zboží dorazilo v řádu několika dnů na adresu, kterou jsme požadovali.
I přesto, že jedna položka byla zaslána chybně, obchod vše obratem vyřešil, zaslal správné zboží a špatně zaslané si vyzvedl a odvezl. Vše proběhlo naprosto bezproblémově.
- Jednoduchá montáž s obrázkovým návodem
- Kvalita zpracování
- Intuitivní ovládání
- Spolehlivost provozu
- Výborná stabilita stolu i v nejvyšší poloze
- Velmi rychlé doručení a skvělá komunikace s obchodem
- Je třeba si zvyknout na kryt kabelů pod stolem
Kvalitní a pěkný stůl, na kterém je radost pracovat.
Parádní stůl.
- zpracování pěkné
- některé dírky pro lištu posuvu šuplíku neseděly, nebo chyběly
- za udávaných 90 minut by jsem to složil až po třetí montáži, reálně na poprvé jsou to 3 hodiny
- v návodu je pár nejasností, ale po pozorné analýze co je co, se postoupí dál :-)
Noble Home Psací stůl Sorpus, 100 cm, mango, šedá
Přidáno: 20. května 2024
(naposledy upraveno 20. května 2024)
Zakoupeno v mujhouse.cz
Součástí byly šrouby úplně jiného rozměru. Jinak stůl vypadá pěkně, v reálu o dost tmavší.
- pěkný materiál desky stolu
- bytelné
Konstrukce působí bytelně, rychost pojezdu i jeho rozsah jsou plně dostačující i pro práci ve stoje (mám 176cm). Deska se bude snadno udržovat. Personál prodejny byl velmi příjemný a ochotný poradit. Montáž jsem zvládl sám bezproblémů.
exactly what expected, good quality
- Bytelnost konstrukce
- Vzhled
- Tichost motorů
- Rychlost motorů
- Kvalita desky
- Použitý materiál pro krytku otvoru ve stolu
- Chyběla možnost mít naznačená/předvrtaná místa (klidně za příplatek), kam umístit šroubky, když bych dodal požadavanou specifikaci. Chvilku pak trvalo, než se srovnala konstrukce s deskou. Navíc má být podle návodu konstrukce znatelně blíže kraji desky. Prakticky jsme ale rozteč byli schopni udělat max 190cm, abychom splnili podmínku z manuálu.
Stůl je super, shrnul jsem v hodnocení obchodu. Motory tiché, ovládání jednoduché, montáž jsme zvládli. Vypadá skvěle. Jen nevím, proč mi to nabízí bílou konstrukci a ořech desku, když mám kombinaci černá-černá :)))
- Robustní
- kvalita zpracování
- rychlá montáž
Spodní díl pro zakrytí kabeláže jsem nedokázal namontovat, zásadně mi ale nechybí.
- docela ujde za ty peníze
- Design je opravdu krásný. Udělal radost synovi.
- Dvojitá dřevotříska stolu. Snese vysokou zátěž - hlavní důvod nákupu.
- Šuplíky mají doraz, opravdu potěšilo. Pojezdy jsou jedny z těch lepších, jde to znát.
- Mít dcera větší pokojík, objednám ho i jí.
- precizní zpracování
- perfektní vzhed
výborný produkt, lze jen doporučit..
- Dle návodu sestaví každý
- Stůl je po složení stabilní
- Spracování desky
- Součástí montovací sady by mohl být ostrý předmět na proražení vrchní desky, aby se lépe chytly šrouby
Skvěle se sestavuje a vše souhlasí dle planku
- dostatečně stabilní i v nejvyšší poloze
- tichý chod
- volitelné rozměry pracovní desky
Tmavě hnědý dubový pracovní stůl Unique Furniture Nola 120 x 60 cm
Jozef
Přidáno: 25. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. dubna 2024)
Zakoupeno v www.designovynabytek.cz
- Krasny stol, posobi velmi luxusne.
Posielaju ho aj s obrovskou drevenou paletou, ktoru si potom musite nechat.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »