Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- Spokojenost se zbožím, dodání až na adresu
nic
- Ideální do malé kanceláře, nicméně dostačující pro 4 osoby
- super cena
Polohovací stůl je naprostá bomba pro má záda ! Všem co mají sedavé zaměstnání doporučuji. Kvalita a rychlost doručení na 1
Tento stůl jsme si vybrala do velmi malé domácnosti, která je tvořena relativně malými místnostmi a proto tomu musí být podřízeny i rozměry nábytku. Rohový stůl tedy plně splňoval mě představy a nároky, které na nábytek mám. Nábytek není žádná sériová výroba a od toho se odvíjí i jeho cena, ale s přihlédnutím k originálnímu kusu nábytku se nejedná o nějak závratné sumy.
Je to můj první výškově nastavitelný stůl a jsem s ním zatím úplně spokojený.
Sestavení bylo bezproblémové, zvládnul jsem to i v jednom (i když ve dvou by to bylo snadnější, stůl je třeba otočit vzhůru nohama). Návod byl srozumitelný (i když jen v AJ) a většina děr byla předvrtaná, takže nebylo třeba nic rozměřovat.
I v horní poloze mi přijde stůl dostatečně stabilní, ale nemám s čím srovnávat.
Ovládání je dostatečně intuitivní. Je možné využít 3 pozice na uložení výšky. Přechod mezi sezením a stáním je úplně jednoduchý, stačí zmáčknout jedno tlačítko a stůl se přesune do zapamatované výšky.
úžasný stůl
nezesílená horní deska a nepředvrtané 2 otvory na desce 3 pro polici 2 mě nutí snížit hodnocení.
- bezkonkurenční cen
- překvapilo mě, že je deska ze dvou kusů, ale to nejde brát jako nevýhodu
- pěkné zpracování
- jednoduchá montáž
- tichý pohon
- tuhá konstrukce
Kvalitní výškově stavitelný stůl.
návod není v češtině
- Excellent quality
- Originální
Stůl zatím funguje tak, jak má a splňuje mé očekávání. Konstrukce je stabilní, design pěkný.
- krásný a pevný stůl, přitom vzdušný design
zatím bez problémů
- Kvalitné zpracovanie
- Prehľadný manuál, jednoduchá inštalácia
- Estetické prevedenie
- pevný a stabilní
- krasne drevo
- masivny
- jednoducha montaz - iba pripevnit nohy
skutocne tazke balenie
- levný stůl
- zdá se překvapivě kvalitní
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »