Nejnovější recenze ze sekce Psací a pracovní stoly
- Kvalita zpracování
- Přesnost výškového nastavení
Na fotkách velmi hezký nábytek, realita tomu však neodpovídá. Vrchní deska přišla popraskaná a z nekvalitního materiálu. Na bílé se téměř ze všeho drží fleky a je obtížně vyčistitelná. Vysoká cena vzhledem ke kvalitě.
The table is perfect and adjustable manually to the height I can even stand working, just like those fancy office tables but automatic. I have two screens placed and the little stand doe the mouse is perfect. Stand for the keyboard is holding properly and working on it with ease. I love that te table is rolling around, I am hard to sit on one place all day so i can change positions around the roo. Rollers can be put on break. Great piece! recommend!!!
+ produkt zakoupen kvůli malým rozměrům, snadná montáž
- TOP kvalita
Hanah Home Akon černý / borovice
Přidáno: 13. února 2024
(naposledy upraveno 13. února 2024)
Zakoupeno v Houseland.cz
Stul je moc hezky a pevny ale barva desky je seda ne cerna.
Špatná kvalita, uštípané hrany (naštěstí ne pohledové, tak jsem neřešil), nedovrtané otvory na šrouby, chybějící spojovací materiál!
- Jednoduché sestavení, pěkná kvalita za příjemnou cenu.
Stůl splňuje veškerá má očekávání a požadavky. Složení v jednom člověku zabralo necelou hodinu a s přiloženým nářadím bylo bez problémové. Deska stolu je pěkná a vypadá bytelně. Uvítal bych předpřipravené otvory v pracovní desce na šrouby pro spojení s konstrukcí, ale nic s čím si nejde poradit a na druhou stranu si můžete vybrat která strana desky se Vám líbí více. Jediné co u stolu postrádám je antikolizní ochrana motoru, tedy je třeba dávat pozor, aby pod stolem nic nezůstalo a nebo se nezachytl při manipulaci. Celkově se jedná o skvělý produkt se kterým jsem nad míru spokojen a mohu jen doporučit.
Oproti stolu z IKEA je to monstrum, ale krásné a dobře pohyblivé. Jsem nadšený.
Stůl zásadním způsobem zlepšuje mou práci. Měl jsem před tím polohovatelný stůl, na kliku, bez koleček, s tenkou deskou z IKEA.
Díky motorům, které automatiky změní polohu na stání nebo sezení, můžu tento styl práce častěji a pohodlněji měnit.
Díky panelu s pamětí nemusím řešit nastavení.
Kolečka umožňují snadnou mobilitu při instalaci kabelů za stolem a pomáhají přesunout stůl při úklidu.
Pokud se budu stěhovat do jiného pokoje nebo domu, můžu změnit i velikost desky.
Skvělý stul pro rostoucího teenagers. Kvalitní materiál, já sama jsem ho dala dohromady během hodiny. Naprostá spokojenost.
- kvalitní materiál
- poměrně tichý a rychle polohovatelný
- rychlé dodání a vše bez problémů
Snadno lze složit
- Perfektní pracovní stůl pro PC. Krabice PC se vejde akorát na mm přesně.
- Musím dodat, že chyběly tři malé části. Po reklamaci ale přišlo všechno dodatečně. Pokud se vám stane to samé a s tím pospícháte, aby všechno bylo hotovo rychle, tak to neklapne. Musel jsem čekat víc než měsíc než se ta reklamace vyřešila. Já jsem s tím nespěchal, takže za mě 5 hvězdiček. Ještě něco... při sestavení chybějících částí jsem přišel na to, že jeden díl neměl provrtané díry, jako ostatní podobné díly, takže jsem to musel sám provrtat. Laik by s tím měl potíže...
- vše v pořádku
Stůl je skvělý. Co mi malinko zkazilo radost, je, že není označena spodní strana desky. Mohlo na ní být dokonce naznačeno, kam umístit nohy. Stalo se tak to, že jsem v prostoru, který jsem měl k dispozici, chvilku koukal na jednu, pak na druhou stranu - neviděl rozdíl... Kdyby byla deska lehčí, asi bych si s tím hrál více. Po složení jsem si teprve všimnul, že mám logo vzhůru nohama. Naštěstí je to aspoň u stěny, tak se nic neděje. Pracuji jako tester - alespoň nalepení nálepky by nebyl špatný tah...
- Snadná montáž
- Kvalitní zpracování - opravdu bytelný stůl
- Zvýšený okraj stolu kde se schová kabeláž + menší šuplík např. na klávesnici
- USB zásuvky
- Zaoblené rohy
- Možnost volby pouze ze dvou barev
- Prostorný stůl, snadná montáž
Stůl jsem kupoval do kanceláře. Je lehký a dostatečně stabilní. Kovová konstrukce dobře drží, stůl se neprohýbá.
Stolek jako jedinny vyhovoval moji potrebe jak velikosti tak konstrukcne. Vrchni pracovni deska je dost hruba a je potreba pouzit podlozku pod mys. Deravy spodni bok krasne drzi rozbocovac na kabely a celkove je stolek velmi kvalitne zpracivany.
- chybi supliky jinak super stul
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »